Even voorstellen

Geplaatst op 1 november 2020

Mijn naam is Lisette Ledda-Oost, 35 jaar, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Jaren lang doe ik al mijn eigen nagels met Gel.

Tot het moment zover was dat ik een opleiding in de nagels ben gaan doen. Al gauw ontdekte ik meer wilde dan alleen GelPolish op de nagels maken.

Inmiddels ben ik trotse eigenaar en allround nagelstyliste bij Sjiek!

Sjiek is een salon die zich toespitst op nagelverzorging en nagelbehandelingen. Wij zijn up-to-date wanneer het aankomt op de laatste trends op nagelgebied en zien erop toe dat je handen gezond, mooi en verzorgd zijn. Daarbij heb je altijd de keuze uit verschillende behandelingen voor je nagels. Je zal al snel het verschil merken wanneer je je handen en nagels door een professional laat doen.

Als getrainde en professionele Nail Artist werk ik met uiterste precisie en kan ik een perfecte salonnagel met of zonder NailArt aanbrengen. Een mooie nagel (met GelPolish of kunstproduct) waar zélfs de beste 'do it yourself-nagellakker' niet tegenop kan.

Je nagelriemen zien er netter uit, de GelPolish heeft een prachtige glans en je nagels komen letterlijk en figuurlijk beter uit de verf.

Iets waar ik al eigenaar va Sjiek echt voor sta. Kwaliteit is belangrijk, en jouw handen zijn mijn visitekaartje...