Natural Nail Treatments/BiaB

Geplaatst op 12 oktober 2021

Life-changing behandeling voor uw natuurlijke nagels!

Iedereen met flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels opgelet, want er is nu een nieuwe behandeling die u kan helpen uw natuurlijke nagels te laten groeien, voeden, herstellen, verstevigen en een mooiere c-curve te laten ontstaan!

'Blushes By Seduction' van Magnetic is een nieuwe generatie Flexibele gel, deze behandeling wordt gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen en is een betere en sterkere versie van het gelpolish systeem. De formule van deze producten is bijzonder en bekend is om zijn onwijs sterke hechting. De Blushes zijn er in maar liefst 12 verschillende zacht roze/nude tinten (er hoeft dan ook niet perse een kleur gelpolish over heen).

Blush (BiaB = builder in a bottle) is een flexibele versteviging voor op uw natuurlijke nagels. Door de flexibiliteit van het product, kan deze moeiteloos de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen en mee buigen zonder dat er barsten of breuken ontstaan. De gel werkt ook in op diepte van de nagelplaat, zodat deze steeds meer verzadigd wordt. Dit voorkomt dat er onychoschisis (schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije rand) ontstaat. Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden uw eigen nagels sterker door de verzadiging. De gel is selfpinchend, dat wil zeggen dat uw natuurlijke nagels (indien er geen/weinig natuurlijke c-curve aanwezig is) wel in een c-curve gevormd zullen worden. Dit heeft als resultaat dat uw nagels per behandeling steeds slanker en smaller zullen ogen. En een bijkomend voordeel is dat nagels met c-curve veel sterker zijn dan nagels zonder c-curve.