Lockdown...?

Geplaatst op 17 maart 2021

Ook tijdens de Lockdown hebben wij online workshops gevolgd. Inmiddels zijn wij ruim 18 certificaten verder. Hoe stoer is dat?

10 redenen waarom ik mezelf in de nagels wil blijven ontwikkelen

1. Omdat ontwikkeling van mezelf in dit vak er voor zorgt dat ik meer kwaliteit lever.

2. Mezelf ontwikkelen zorgt voor meer gemak en ontspanning in de salon.

3. Flow Nagelen moet zijn als een geoliede machine: Onzekerheid, beperkende overtuigingen en een negatieve mindset, maken dat je tijdens een behandeling stroef gaat werken. Door mezelf te ontwikkelen creƫer ik een geoliede machine.

4. "Nagelen" is mijn hobby, door er ook mee bezig te zijn wanneer ik geen klanten heb of mag ontvangen ervaar ik meer geluk en ontdek ik vaak weer wat nieuws!

5. Goede nagels zetten zorgt voor een prettige en waardevolle relaties met mijn klanten. Waardevolle relaties dragen bij aan een gelukkig en fijn sfeer in de salon. En door je te blijven ontwikkelen geef je jezelf de kans telkens weer nieuwe waardevolle relaties te maken.

6. Op een elegante manier dingen voor elkaar krijgen: Nagelen op mijn manier. We leven in een tijd waar alles kan. En alles mag.

7. Flexibel zijn en snel kunnen aanpassen naar de wensen van een klant.

8. Jezelf blijven ontwikkelen voor succes! Meer ontwikkelen en verdiepen is meer succes. Het is als een wiskunde formule die altijd klopt.

9. Vergroten van creativiteit: Voor mij staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan het vergroten van mijn creativiteit. Dit is heel breed natuurlijk, je kunt denken aan schilderen, tekenen of boetseren van de nagel.

10. Energie: Elke keer dat een tevreden klant mijn salon weer verlaat ervaar ik een nieuwe lading energie.

Door mezelf te blijven ontwikkelen krijg ik meer opties in mijn vakgebied. Daardoor heb ik meer keuzes en meer vrijheid om mijn vak professioneel meer richting te geven.