Wie zijn wij

Wij begrijpen wat uw wensen zijn.

PowerGel, Gelpolish, NailArt, AirNails, Seal 'n Protect, Manicure,
Fantasy Inlay of Babyboom.

Je nagels vertellen veel over jouw persoonlijkheid. Ga je voor kort of lang, vierkant of ovaal, neem je PowerGel, Rubberbase, Gelpolish, NailArt of houd je het liever bij een naturel look? Wat je ook kiest, breng een bezoek aan Sjiek om ervoor te zorgen dat je nagels er altijd uitzien om door een ringetje te halen.

Wij staan garant voor professionele nageldesign met kwaliteitsproducten. Onze Nagelstyliste blijft door trainingen, cursussen en workshops op de hoogte van alle vernieuwingen op het gebied van nagels.

In onze salon werken wij uitsluitend met het hoogwaardig kwaliteitsproduct Magnetic, dit merk is wereldwijd bekend. Sjiek is een professionele nagelsalon voor al u wensen.

Ben je uitgekeken op je standaard nagels? Upgrade dan je nagels dan eens met NailArt of AirNails. Maak bijvoorbeeld een statement door een simpel NailArt design, een streep of een stipje of kies eens een mooi design met een geweldige horizon bij schermerlicht. Kortom alles is mogelijk!

Ga je voor een levendige kleur, gedempte kleur, pastel of naturel look? Het fijne is dat je gewoon de kleur kiest waar jij op dat moment zin in hebt, zodat je altijd prachtige nagels hebt die bij de gelegenheid én bij je stemming passen.

Maak het zo opvallend of natuurlijk als jij zelf wilt!

Wat vinden klanten...