Tipbox competition

Geplaatst op 13 april 2021

Summer night scenery with love couple

The making of...

Alles begint met een schets van wat je wil gaan maken...

Omschrijving van mijn TipBox

Bij de foto moest ook een toelichting worden geschreven

Tijdens het bedenken wilde ik iets typisch zomers, romantisch en een mooi landschap. Typisch zomer is voor mij niet alleen mooi plaatje van een perfect strand, maar ook de prachtige kleuren tijdens de zonsondergang of tijdens het schijnen van de maan. De kleuren in de lucht hebben mij inspiratie gegeven tot het maken van dit design.

Ik heb gekozen voor dit design omdat de liefde iets warms uitstraalt, warmte is iets wat wij in deze tijd zo nodig hebben. Daarnaast is er niets mooiers dan een vakantieliefde, dat alles maakt de combinatie tot een prachtige zomerse nacht met landschap en een verliefd stel.

Ik heb gekozen voor de stiletto tips met daarnaast de 3D Gel Ornaments (Palmboom en ijsje), Cartoons (hoed), Mixed Art Techniques (kleurovergangen), summer designs (palmboompjes in het zwart) en PlastiGel (zie de grote palmboom en de hoed).

De foto is genomen in mijn nagelsalon, daarbij heb ik als achtergrond stenen gekozen, dit vond ik wel wat weg hebben van een kiezelstrand. De palmboom, het ijsje en het zomerhoedje zijn de dingen die mij doen denken aan de zomer.

12-04-2021 de Uitslag

Na 7 weken en veel stress-uren

7e plaats!!

Certificaat & Jury rapport

Helaas geen prijs, maar van zoveel deelnemers en dan 7e worden....

Het was geweldig om mee te mogen doen aan deze wedstrijd van Magnetic.

Ik heb met veel plezier aan deze opdracht gewerkt en ben dan ook super trots dat ik 7e ben geworden in de eerste divisie.

Ik bedank daarom het team van NailTalk Live voor deze uitdaging. Ook Magnetic Nail Design enorm bedankt voor deze onwijs leuke wedstrijd!