Zijn jouw teennagels al klaar voor de zomer?

Geplaatst op 17 mei 2021

Wil jij ook met mooie teennagels wanneer je deze zomer op je hoge hakken, blote voeten of teenslippers loopt? Dan is gelpolish op je teennagels zeker iets voor jou.

Dankzij de hoge kwaliteit gelpolish op basis van gel heb je 6 tot 8 weken lang mooie nagels zonder afbladderen. En door het uitharden onder de speciale UV LED-lamp zijn je nagels meteen na de behandeling droog. Ideaal voor een onbezorgde lente, zomer of vakantie.

Gelpolish op de teennagels

Binnen 30 minuten klaar voor de zomer!

Teennnagels knippen en vijlen

Je nagels worden eerst op de gewenste lengte geknipt en daarna in model gevijld. Samen met een professioneel nagelstyliste bekijk je wat het beste bij jouw werk- en levensstijl past. Doe je bijvoorbeeld aan hardlopen? Dan is het beter om je teennagels iets korter te houden.

Nagelriemen verzorgen

Het verzorgen van je nagelriemen is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Bij verzorgde voeten horen mooie nagelriemen. De nagelriemen worden voorzichtig teruggeduwd en verwijderd waar mogelijk. Zo blijft je nagellak veel langer zitten.

Rubber Base

Nadat we de nagelriemen hebben verzorgd komt er een laagje Rubber Base op je teennagels, dit is niet alleen de hechtlaag onder de Gelpolish, maar ook voor het egaliseren van je nagel. Het creƫren van de perfecte boog is eenvoudig vanwege de hoge / dikke viscositeit. Vervolgens brengen we een tweede laag voor het verstevigen en glad maken van uw nagel.

Kleur kiezen

Je kunt bij Sjiek kiezen uit een ruime collectie trendy kleuren. Van zomers rood tot chique zwart, of een prachtige neon kleur. Wil je nagels met een wit randje? Dan is een Thin French perfect voor jou.

In 60 seconden droog onder speciale UV LED lamp

Iedere laag gel wordt in slechts 30-60 seconden uitgehard onder een speciale UV LED lamp. De gel is hierdoor meteen droog en je kunt meteen je schoenen weer aan. Maar geloof me... dat wil je niet met zulke mooie teennagels!

NailArt

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een prachtig NailArt design, of je kiest een mooie TopCoat met glitter of een matte TopCoat.

Ben jij al klaar voor de zomer?